Обласне Комунальне Некомерційне Підприємство

Чернівецький Обласний Медичний Діагностично-Реабілітаційний Центр

м. Чернівці, вул, Небесної Сотні, 5а

fb google

Пн-Пт: 8:00 - 18:00

Сб: 8:00 - 13:00

День медичного працівника.

18 червня 2021

 У третю неділю червня, 20.06.2021, за багаторічною традицією, працівники установ охорони здоров’я відзначають своє професійне свято - День медичного працівника. Це чудова нагода ще раз подякувати нашим працівникам за їх сумлінну та невтомну працю.

Діагностичний центр являється важливою ланкою в системі охорони здоров’я області та відіграє значну роль в ранньому виявленні онкологічних захворювань, вроджених вад розвитку та інших, складних в діагностичному плані, захворювань органів та систем людини. Реалізація завдань, поставлених перед центром, дозволяє вирішити на якісно новому рівні питання лікувально-діагностичного процесу в медичних закладах та домагатися кращих результатів у справі охорони здоров’я населення області.

Складні умови, що виникли у зв’язку з поширенням COVID-19, поставили в скрутне становище і наше підприємство. Це справжній іспит для системи охорони здоров’я. Щоб успішно його скласти, треба у стислі строки реорганізуватися, знайти дієві управлінські рішення, поповнити матеріально-технічну базу.
 
Дякую Вам за напружену, наполегливу, добросовісну працю з перетворення закладу у комунальне некомерційне підприємство, підвищення якості медичної допомоги населенню в складних епідемічних умовах, сумлінне відношення до поставлених завдань, віддану службу людям, щоденну благородну справу і Ваші добрі серця. Зичу Вам та Вашим сім’ям міцного здоров’я, незмінного щастя, достатку і мирного неба над головою. Нехай сторицею повертається до Вас добро, дароване людям. Нехай у Ваших домівках завжди панують щастя і мир. Міцного здоров’я, благополуччя і добра Вам та родинам!
 
В.о.генерального директора Б.І.Гушилик