Обласне Комунальне Некомерційне Підприємство

Чернівецький Обласний Медичний Діагностично-Реабілітаційний Центр

м. Чернівці, вул, Небесної Сотні, 5а

fb google

Пн-Пт: 8:00 - 18:00

Сб: 8:00 - 13:00

Комплексна консультація лікаря гінеколога.

21 січня 2021

 Захистіть себе від небезпечних захворювань, запишіться на комплексну консультацію лікаря гінеколога. В ОКНП «Чернівецький обласний медичний діагностичний центр» закуплено сучасний кольпоскоп з відео системою для ранньої діагностики раку шийки матки.

 Кольпоскопія – сучасний метод діагностики для профілактики та раннього виявлення раку шийки матки. В ході дослідження гінеколог проводить огляд слизової шийки матки та піхви в дзеркалах та робиться забір цитологічного матеріалу для дослідження. Кольпоскопія проводиться щорічно всім жінкам і необхідна для виявлення підозрілих ділянок на поверхні шийки матки, які можуть бути дисплазією або раком шийки матки. Також виявляють кондиломи, ерозії, ектопію циліндричного епітелію, атрофії, поліпи, ендометріозні осередки та інше. Головним у кольпоскопії є можливість діагностувати хвороби на ранніх стадіях.
 
Кольпоскопію бажано робити в перші декілька днів після закінчення місячних. В особливій підготовці до процедури немає потреби.
Кожна жінка, якщо вона турбується про своє здоровя , повинна щорічно відвідати лікаря гінеколога для профілактичного огляду з проведенням кольпоскопії та ПАП-тесту (мазок на онкоцитологію). Рак шийки матки входить в п’ятірку найбільш розповсюджених онкологічних захворювань у жінок.
Жіноче здоров’я – це в першу чергу здоров’я нації. Я хочу закликати усіх своэчасно і регулярно проходити профілактичні огляди. Із тим обладнанням, яке ми маємо на сьогоднішній день хворобу можна виявити на нульовій стадії».
 
Телефонуйте за номером телефону: (095) 205 24 58