Обласне Комунальне Некомерційне Підприємство

Чернівецький Обласний Медичний Діагностично-Реабілітаційний Центр

м. Чернівці, вул, Небесної Сотні, 5а

fb google

Пн-Пт: 8:00 - 18:00

Сб: 8:00 - 13:00

Національна служба здоров’я опублікувала оголошення

29 листопада 2021

 Національна служба здоров’я опублікувала оголошення про прийом пропозицій про укладення договорів за напрямом «Первинна медична допомога».

Щоб подати пропозицію, суб’єкт господарювання має заповнити відповідні поля в електронній медичній інформаційній системі, у якій він зареєстрований.

Перед тим як подати пропозицію, перевірте, чи є актуальною в електронній системі охорони здоров’я інформація про:

- суб’єкта господарювання, місця надання ним медичних послуг та медичне обладнання, зазначене в оголошенні;
- ліцензію на провадження господарської діяльності з медичної практики (дата, строк дії, номер наказу, номер ліцензії та вид господарської діяльності, на право здійснення якого видано ліцензію);
- суб’єктів господарювання, які будуть залучені до виконання договору (підрядники);
/ уповноважених осіб та медичних працівників, які будуть залучені до укладення або виконання договору.

Важливо! Якщо після подання пропозиції інформація змінилася, потрібно у той же день внести відповідні зміни до електронної системи охорони здоров’я.

Пропозиції прийматимуть до 24 грудня 2022 року.

Якщо вам надішлють повідомлення про виправлення помилок у пропозиції після дати подання пропозиції, ви маєте право подати оновлену пропозицію впродовж двох робочих днів з дня надіслання повідомлення про виправлення помилок.

Разом із пропозицією необхідно прикріпити скановані документів у форматі PDF, або відомості щодо наявності такої інформації в державному реєстрі, базі даних або інших інформаційних ресурсах. Перелік додатків є в оголошенні http://surl.li/auzqd

Якщо пропозиція подається з 1 січня 2022 року, як додаток потрібно також прикріпити документ, що підтверджує забезпечення перекладу на жестову мову.

Зверніть увагу, у 2022 році змінилися вимоги щодо переліку обладнання за напрямом первинної медичної допомоги - надавачі, яким подали понад 20 тисяч декларацій, мають мати портативний дефібрилятор з функцією синхронізації , або автоматичний зовнішній дефібрилятор.

Детально з умовами закупівлі медичних послуг за Програмою медичних гарантій у 2022 році можна ознайомитись на сайті НСЗУ у розділі «Вимоги ПМГ 2022» https://nszu.gov.ua/vimogi-pmg-2022