Обласне Комунальне Некомерційне Підприємство

Чернівецький Обласний Медичний Діагностично-Реабілітаційний Центр

м. Чернівці, вул, Небесної Сотні, 5а

fb google

Пн-Пт: 8:00 - 18:00

Сб: 8:00 - 13:00

Програма медичних гарантій

25 березня 2021

 З 1 квітня діятиме Програма медичних гарантій-2021. Всі вимоги до пакетів послуг ПМГ-2021 можна знайти в одному буклеті  https://bit.ly/3fksNNU.
 
Розробка проєктів спеціфікаций та умов закупівлі медичних послуг, які надаватимуться за Програмою медичних гарантій у 2021 році за відповідними напрямами медичної допомоги, тривала впродовж трьох місяців. Над вимогами ПМГ-2021 працювали фахівці НСЗУ за підтримки Проекту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я» та 19 робочих груп експертів. До Робочих груп входили: лікарі та керівники медичних закладів, представники МОЗ, ЦГЗ, Національної академії медичних наук України, ВООЗ, громадських і пацієнтських організацій. Загалом над оновленням специфікацій та умов закупівлі медичних послуг працювали 384 експерти. Результат спільної роботи представлено у буклеті “Вимоги до пакетів послуг Програми медичних гарантій-2021”.
 
У буклеті можна знайти інформацію про:
  • пропозиції робочих груп експертів з питань розробки проєктів специфікацій та умов закупівлі медичних послуг;
  • склад робочих груп експертів за кожним напрямом;
  • специфікації та умови закупівлі за Програмою медичних гарантій-2021 за напрямками екстреної, первинної, спеціалізованої та високоспеціалізованої медичної допомоги, інструментальних обстежень для ранньої діагностики онкозахворювань, паліативної допомоги, реабілітації, реагування на гостру респіраторну допомогу COVID-19 та ін.
Буклет підготовлено за підтримки Проекту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я».